top of page

FunBowl Nieuws 

Den Triptiek opent in Retie

Retie, 25 oktober 2019

Afgelopen 25 september opende Den Triptiek in het Belgische Retie haar deuren. Naast een hapje en een drankje kan men zich bij Den Triptiek ook vermaken met FunBowl! De vier FunBowl XL bowlingbanen biedt vermaak voor jong en oud!

Oehlie van Monkey Town Hardenberg gaat FunBowlen!

Hardenberg, 10 juni 2019

Monkey Town Hardenberg gaat FunBowlen! Naast het klimmen en klauteren is er ook een activiteit waarbij de gehele familie kan samenspelen! Met FunBowl family-bowling wordt een totaalbeleving voor alle leeftijden gecreëerd. Ook benieuwd hoe FunBowl toegevoegde waarde voor uw onderneming kan creëren? Neem contact op met info@funbowl.nl en laat u inspireren!

Jump Skillz Puremerend gaat FunBowlen!

Purmerend, 18 maart 2019

Op 19 april opent het vernieuwde Jump Skillz trampolinepark in Purmerend. JumpSkillz in Purmerend was een van de eerste trampolineparken van Nederland en daarmee voorloper op het gebied van trampolines! Naast het trampoline springen biedt men nu ook vermaak met FunBowl, VR, Obstacle Ninja en Lazer Maze. FunBowl heeft deel uitgemaakt van deze mooie transitie naar F.E.C. en wenst Jumpskillz veel succes met de 5 FunBowl XL bowlingbanen.

FunBowl aanwezig bij 3e editie 'Het Nieuwe Dagje Uit'

Sevenum, 26 februari 2019

Wilt u op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen de vermaak en entertainment branche? Bezoek 26 maart de derde editie van ‘Het Nieuwe Dagje Uit’ in Sevenum.

Roompot vakantiepark Schaijk gaat FunBowlen!

Schaijk, 12 februari 2019

Op 12 februari 2019 werd Roompot Vakantiepark Schaijk en familierestaurant Charlie officieel geopend! Vakantiepark Schaijk biedt bezoekers een bosrijke en ontspannen omgeving in natuurgebied De Maashorst. Naast een hapje en een drankje, biedt het centrumgebouw ook vermaak met o.a. een drone parcours, indoor-klimbos en FunBowl. Met FunBowl biedt men een activiteit voor alle leeftijden en dus alle bezoekers van het vakantiepark!

FunBowl steunt Goodwill!

Apeldoorn, 30 november 2018

Goodwill geeft kleur aan elk kind! FunBowl steunt opnieuw Goodwill met het verspreiden van kleurboeken voor kinderen in medische kinderdagverblijven. bekijk op www.goodwill.nl wat u voor de kinderen kan betekenen!

FunBowl aanwezig op de Recreatie Vakbeurs

Hardenberg, 2 november 2018

FunBowl is aanwezig op de Recreatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg. Bezoek stand 515 en maak kennis met de verschillende mogelijkheden omtrent FunBowl. Aanschouw de vernieuwde airOsetter bowlingtechniek en vraag naar de mogelijkheden!

FunBowl gaat in Thema!

Limmen, 1 oktober 2018

Vanaf heden is het mogelijk om de FunBowl bowlinginstallaties te thematiseren in dierenthema. Naast de vier verschillende dieren-designs is het op speciaal verzoek mogelijk een thema op maat te creëren.

Bezoek FunBowl op de EAS 2018 in Amsterdam!

Amsterdam, 6 september 2018

Bezoek FunBowl op de EAS 2018 in Amsterdam. Doe inspiratie op en ervaar het speelplezier van FunBowl en bezoek stand nummer 6-604. Schroom niet en vraag onze verkoopadviseurs naar de toegevoegde waarde van FunBowl voor uw onderneming. 

Bungel gaat FunBowlen!

Rotterdam, 30 augustus 2018

Vanaf eind september is het bij Bungelland in Rotterdam ook mogelijk om te FunBowlen! Met het toevoegen van Lasergaming en FunBowling wordt spelen bij Bungelland nog leuker! 

1/1

Please reload

bottom of page