top of page

Impressie FunBowl 

 

De FunBowl mini-bowling kent een zeer brede doelgroep en is door de geringe afmetingen vrijwel op iedere locatie te plaatsen. De FunBowl installatie is in diverse afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen. Wij onderscheiden de verschillende installaties in de Funbowl Mini, Midi, Maxi en XXL uitvoering.


De FunBowl is uit te voeren in diverse kleuren naar keuze. Hierdoor kunt u de installatie goed afstemmen op de rest van het interieur van de onderneming. De bowlingmachine pinverlichting is op afstand in diverse kleuren te veranderen. Dit kan ook automatisch d.m.v. ingebouwde programmering. Naast de standaard led pinverlichting is optioneel ook verlichting boven de baan te leveren, waardoor het zogenaamde LED-Bowlen is te creëren .

 

Er zijn twee soorten betaalmethoden voor de FunBowl. Het is mogelijk uw gasten door middel van muntinworp per tijdeenheid te laten betalen. Tevens is het mogelijk de banen centraal te bedienen en af te rekenen met behulp van tijdschakelaars of een countercomputersysteem. Bij de laatste oplossing is het mogelijk reserveringen te verwerken en spelersnamen in te voegen vanuit de counter. Tevens is er een mogelijkheid om scores te printen.

FunBowl Mini 

De FunBowl Mini is de kleinste uitvoering uit ons assortiment. De bowlingbaan is bij uitstek geschikt voor kinderen. De afstand tot de pins(kegels) is kort, waardoor het voor de kinderen makkelijker wordt. De mini-bowling heeft een standaard breedte
van 2.82 meter (per twee bowlingbanen) en de lengte is 6.50 meter. Door de geringe afmetingen is de deze uitvoering bij uitstek geschikt voor horeca bedrijven en automatenhallen en overal waar ruimte kritisch is. Indien gewenst kunnen de gootbumpers omhoog gezet worden voor de kleinsten.

 

FunBowl Midi

De FunBowl Midi is de meest gehanteerde uitvoering. Deze mini-bowling uitvoering is zeer geschikt voor een kinderspelparadijs of als binnen faciliteit voor een vakantiepark of camping. De midi-bowling heeft een standaard breedte van 2.82 meter (per twee banen) en lengte van 7.75 meter. Doordat de bowlingbaan wat langer is, is het ook voor jongeren een leuke uitdaging om de 10 pins om te gooien. Indien gewenst kunnen de gootbumpers omhoog gezet worden voor de kleinsten.

 

FunBowl Maxi

De FunBowl Maxi is de grootste FunBowl uitvoering zonder aanloop. Net als bij de mini-en midi uitvoering staan de spelers vóór de baan bij het werpen. Ook deze uitvoering heeft een standaard breedte van 2.82 meter en een lengte van 9 meter. Door de langere baan is de Maxi uitvoering ook geschikt voor jongeren en volwassenen. Indien gewenst kunnen de gootbumpers omhoog gezet worden voor de kleinsten.

FunBowl XL

De FunBowl XL is de langste mini-bowlingbaan uitvoering van FunBowl. Dit type is uitgevoerd met een aanloopgedeelte, waarop de speler staat, zoals ook het geval is op de standaard bowlingbaan. Hierdoor komt de uitstraling en de spelerservaring het meest dichtbij een 'traditionele' bowlingbaan. De breedte van 2 banen is net als bij de andere FunBowl uitvoeringen 2.82 meter. De lengte van deze FunBowl bowlingbaan is 13.70 tot 16.70 meter lang. Aangezien de baan langer wordt, zijn de automatische bumpergoten voor de 'kleinste FunBowlers' een aanbevolen optie. 

bottom of page