top of page

FunBowl Maatvoering 

 

De FunBowl kent verschillende uitvoeringen met en zonder aanloop. Indien de hoogte van de ruimte minimaal 2,6 meter bedraagt, kan voor de uitvoering met aanloop, FunBowl XL, gekozen worden. De lengte van ruimte dient tevens minimaal 15 meter lang te zijn. De breedte neemt 2,82 meter in beslag voor 1 set(2 banen).

 

Naast de FunBowl XXL zijn er nog 3 uitvoeringen zonder aanloop. Hiervoor voldoet een hoogte van 2,2 meter, daar de spelers vóór de baan staan. De breedte van deze uitvoeringen is ook 2,82 meter. De lengtes zijn als volgt: FunBowl Mini 6,5 meter, FunBowl Midi 7,75 meter en FunBowl Maxi 9 meter. Een ruimte van ca. 2,5 meter voor de baan wordt aanbevolen t.b.v. zitgelegenheid voor de gebruikers. Een ruimte van minimaal 1 meter is verreist om te gooien.

FunBowl Mini 

De FunBowl Mini is de kleinste uitvoering uit het assortiment. De FunBowl mini is met name geschikt voor locaties waar (kleine) kinderen tot 8 jaar de voornaamste doelgroep vormen. 
 

Afmetingen FunBowl Mini Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 6.20 tot 7.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

 

FunBowl Midi 

De FunBowl Midi is de op een na kleinste uitvoering uit het assortiment. De FunBowl midi bowling is met name geschikt voor locaties waar (kleine) kinderen tot 8 jaar de voornaamste doelgroep vormen. 
 

Afmetingen FunBowl Midi Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 7.70 tot 9.20 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

 

.

FunBowl Maxi

De FunBowl Maxi heeft een 'volwaardige' uitstraling en is zowel voor kinderen als voor tieners en volwassenen een uitdagende activiteit. Door de langere bowlingbaan is het spel element uitdagender en ook geschikt voor jongere en volwassenen. 
 

Afmetingen FunBowl Maxi Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 9.20 tot 10.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.20 meter

 

FunBowl XL

De FunBowl XL komt qua uitstraling en speelervaring het meest richting een 'traditionele' bowlingbaan. De spelers werpen op een aanloopgedeelte welke op gelijk niveau als de banen. De FunBowl XL is de meest geïnstalleerde en voorkomende uitvoering. Geen ruimte voor 'traditionele bowlingbanen, FunBowl XL is de passende oplossing!

 

Afmetingen FunBowl XL Bowling:
Totale lengte (exclusief zitgedeelte): 10.70 tot 16.70 meter
Totale breedte (per set): 2.82 meter

Totaal benodigde hoogte: 2.60 meter

Terug naar home
bottom of page