top of page

FunBowl Doelgroep

 

FunBowl is voor alle leeftijden.

 

Kinderspeelparadijzen

Kinderspeelparadijzen en een FunBowl mini-bowling zijn een goede combinatie. Het jonge publiek kan naast het klimmen en klauteren zich ook vermaken met het gooien van spares en strikes. Ook voor de kinderen is het leuk om eens 'kennis te maken' met het bowlen zonder de te zware bal en te lange bowlingbaan. Naast extra omzet uit uw bestaande bezoekers, creëert de FunBowl bowling ook onderscheidend vermogen ten opzichte van andere indoorspeelparadijzen uit de omgeving.

 

Campings & Vakantieparken

Voor vakantieparken of campings is de FunBowl mini-bowling een leuke aanvulling als indooractiviteit. Met slecht weer kunnen kinderen en jongeren zich goed vermaken op de FunBowl bowlinginstallatie. Door het plaatsen van de mini-bowling is de vakantie-bestemming nog antrekkelijker voor gezinnen met kinderen. Door de geringe afmetingen van de FunBowl installatie is deze makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld een 'gamehoek' of naast een bar. 

 

 

Leisure & Entertainment

Ook voor bezoekers van leisure- en entertainment centra heeft FunBowl hoge amusementswaarde. Het attractieve spel is voor alle leeftijden. Door LED sfeerverlichting kan de ideale 'bowling beleving' worden gecreëerd. Afrekenen kan centraal worden geregeld via de counter of d.m.v. muntinworp.

Restaurants & Grand-Café

Naast bovengenoemde doelgroepen kan het ook zijn dat u als hotel, restaurant, grand-café of andere horeca onderneming geïnteresseerd bent in de FunBowl bowling. Wellicht is de FunBowl de oplossing voor meer entertainment in uw bestaande onderneming.
De FunBowl mini-bowling kan worden uitgevoerd in verschillende kleurstellingen, zodat deze op iedere locatie past bij de rest van het interieur.  

Active logo.png

.

bottom of page